Radio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srce
Radio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srceRadio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srceRadio GONG 93,5 MHz - Jagodina - Sluaj svoje srce
Meni - navigacija :::  
  POČETNA
  O NAMA
  MARKETING
  SPONZORI
  PROGRAM
  PRODUKCIJA
  MALI OGLASI
  AKTUELNO
  DOWNLOAD
  GALERIJA
  MAPA SAJTA
  TIM RADIJA
  KONTAKT

Slušajte nas uživo :::  
Slušajte uživo radio GONG  
Slušajte uživo radio GONGSlušajte uživo radio GONG Slušajte uživo radio GONG

   Top 10 :::  
1.Saša Kovacević - Noć...
2.Željko Samardžić - I...
3.Plavi orkestar - Lovac ...
4.Oliver Stojiljković - ...
5.Parni valjak - Godine p...
6.Zlatko Pejaković - Usp...
7.Dženan Lončarević - ...
8.Crvena jabuka - Vjetar
9.Merlin - Hitna
10.Aleksandra Radović - N...

Pregled top liste


 
   Radio GONG 93,5 MHz :::  

Jedan od najpoznatijih vokala balkanske muzičke scene, tekstopisac, pop diva, prepoznatljiva po svom specifičnom glasu. Svi znamo, naravno, za kompozicije: Rođeni – Bato, Kofer ljubavi, Crno i belo, Vučica, Melem, Probudi me, Lokomotiva, Žuto, Jutro, Ljubi me i još mnoge mnoge druge. Na septembarskoj top listi GONG radija, na našem sajtu, a koju je sačinio, a na osnovu slušanosti, kolega Nenad Neša Petrović, tonski tehničar, na prvom mestu bila je numera Poželi, koju upravo slušamo, a u mesecu oktobru, numera Jutro, je na samom vrhu. Pa kao što rekosmo, prekinućemo na trenutak ovu pesmu, što ni u kom slučaju nikada ne bismo učinili, ali razlog je više nego lep. Kao što smo najavili, na direktnoj telefonskoj vezi imamo, naravno, Kaliopi.


Halo, dobar dan!

 

Dobar dan, Radio GONG Jagodina!

 

Kako ste nam!?

 

Tako, da Radio GONG, Hvala Vam, hvala,  prvo  što ste me pozvali u svoju radijsku šemu, hahaha. A onda, ono što je najbitnije je to da sam prošla sa mojim pesmama. I jako sam srećna što, eto i Poželi, a i Jutro stižu ka samom vrhu. I jednostavno, to je još jedan, rekla bih, još jedna više satisfakcija za mene da i dalje, da i dalje stvaram nove refrene.

 

Evo, ja ću Vam otkriti jednu malu tajnu, pre nekih 10-ak 15 minuta završena je jedna muzička emisija: Od srca - srcu, gde se slušaoci javljaju, pa ovako, mi ispunjavamo muzičke želje, kada smo mi objavili i najavili da ćemo imati Vas na direktnoj telefonskoj liniji, jedna slušateljka je rekla: Pa onda hoću da čujem Divno je biti nekome nešto, ali upravo od Kaliopi!


Eto, samo da znate koliko ste Vi slušani na našim talasima!

 

Da, to je jedna saradnja sa mojim dragim kolegama iz Hrvatske. I definitivno, Divno je biti nekome nešto, kad su me pozvali da radimo te kamere, te nove duete, i ja sam rekla samo ta pesma dolazi u predmet. I ostvarili su mi želju. Bilo je stvarno divno. To su divni muzičari, divni ljudi. I ostala je ta numera: Divno je biti nekome nešto, u toj novoj verziji, u našoj izvedbi. I jako mi je danas drago da smo to snimili.

 

Dobro, kažite nam, šta je trenutno aktuelno kod Vas, čemu možemo da se nadamo?

 

Hahaha, ovo je tako slatko pitanje, tako ste mi slatko pitanje postavili i kako je sad moguće, uopšte i kako ja sad moguće uopšte ne odgovotii, doći ću, doći ću, i prva stvar koja mi je jako bitna je da vas posetim.

 

Eto, ja Vas, u ime cele ekipe GONG radija, kompletnog tima, naših slušalaca, pozivam da budete naš više nego veoma dragi gost.

 

I doći ću, doći ću veoma rado, doći ću i da se uživo i sretnemo i ispričamo na radiju, i naravno da popijemo kafu. A ono što je najbitnije za mene, pre izlaska tog mog kompilacijskog albuma, koji planiram u decembru mesecu, da se što više svira u Srbiji, da se što više koncerata naprave. Jer, smatram da je to najbolji način,  najadekvatniji način reći hvala publici, koje imam u jako velikom broju, ja sam toga svesna, u Srbiji manjkaju koncerti, definitivno... Evo, upravo dolazim sa svojim bendom u Beograd, 15.11., gde snimamo za emisiju: Tri boje zvuka. Tako da ćemo imati jedan lep performans. A ono što je najbitnije stvarno, to su ti koncerti, imali smo ih jako puno, po Makedobniji, sad ovoga leta, imala sam jedno desetak koncerata koji su bili fantastični. Sa tim završavam po Makedoniji. I onda selim se po regiji, ali mrzim tu reč regija, ne volim je uopšte, jer nekako, to je sve moja zemlja bila i ostaće zauvek, jer imam nekako više u planu da u sledećem periodu radimo te koncerte.

 

Pa dobro, muzika ni u kom slučaju ne poznaje granice!

 

Definitivno ne. Ni moje srce ne poznaje granice, ne samo muzika.

 

Tako da znate, ovaj razgovor se snima, tako imamo Vaše obećanje da ćete nas posetiti.

 

Apsolutno, apsolutno, čak me ne morate i držati za reč, jer stvarno u sledećem periodu, to smo planirali sa mojim PR Marijom Karan, da vas posetimo i to će biti veoma skoro. Koristim ovu priliku da se Vama i Vašim slušaocima zahvalim što eto, moje pesme i danas žive i što je najlepša stvar koju vidim na mojim koncertima, u prvih pet redova  oni najmlađi, oni koji obećavaju da će nositi te refrene i dalje sa sobom i prenositi na ostale generacije Tako da, moram reći da sam izuzetno srećna.

 

Moram da Vam priznam, sve vreme dok pričam sa Vama, ide mi samo jedna misao. Hoću da Vam se obratim, u ime kompletene ekipe GONG radija i u ime svih slušalaca GONG radija. Misao glasi: Ono što svi vide, razlog je Vaše široke popularnosti. Ono što osećaju, samo pozvani upućeni, to je dokaz Vaše prave vrednosti.

 

Joooj, ja ne znam šta bih sad rekla na ovo!? Mogu samo da ćutim i samo da zahvalim Bogu, što, eto opkružio me ja sa iskreni i pravim ljudima i onima koju prepoznaju to što nosim sa sobom i u sebi. Hvala Vam puno još jedanput i nadam se skorom viđenju.

 

Da ste Vi nama živi i zdravi. Ne zaboravite, uvek kada pevate, ulepšate život i sebi i drugima. Kaliopi, hvala Vama na uključenju! Pa se čujemo i vidimo uskoro!

 

Apsolutno da.

 

Prijatan dan.

 

Prijatan dan. Isto i Vama.

 

I tako, duša dušu prepoznaje. Bila je to energija koja zrači ljubav. Prijateljima, ma gde da su... Pozdrav svima i puno zdravlja i sreće i nekog mirnog i dobrog vremena. Vaš radio prijatelj, GONG.

 

KALIOPI SE VRAĆA NA SCENU TAKMIČENJA PESMA EVROVIZIJE! detaljnije

Pravoslavlje :::  
SLAVA BOGU ZA SVE! SLAVA BOGU ZA SVE

Pravoslavlje - Jagodinske crkve
Jagodinske crkve opširnije

Vremenska prognoza :::  



Vremenska prognoza


Kursna lista :::  

Prijavi se :::  
Unesite e-mail adresu:
Informacije sa našeg sajta dobićete, na Vašu e-mail adresu, najviše jednom nedeljno.
POČETNA | O NAMA | MARKETING | SPONZORI | PROGRAM | PRODUKCIJA
MALI OGLASI | AKTUELNO | DOWNLOAD | GALERIJA | MAPA SAJTA | TIM RADIJA | KONTAKT
All rights reserved © 2009 SmileSoft • Radio GONG • Jagodina
Radio GONG - Jagodina 93,5 Mhz Radio GONG - Jagodina 93,5 Mhz Cenovnik marketing usluga radija GONG Sponzori radija GONGProgramska šema radija GONG Produkcija Besplatni mali oglasi Aktuelno Slike prostorija radija GONG, zaposlenih... Mapa sajta Tim radija GONG e-mail:radio_gong@yahoo.com :: Tel:035/24-24-54